Ledeninformatie

(groepsindeling staat onder het reglement)

 

Reglement Jeugdleden

 

Leden mogen niet te vroeg bij een activiteit aanwezig zijn. Slechts 10 minuten voor en 10 minuten na de activiteit is er leiding aanwezig.

 

Kun je bij een groepsactiviteit niet aanwezig zijn of kom je later, meld je dan tijdig af bij de groepsleiding.

 

Tijdens alle activiteiten van Jong Nederland geldt er een rookverbod.

 

Tijdens alle activiteiten van Jong Nederland is het verboden om onder invloed te zijn van alcohol of drugs.

 

Tijdens de groepsactiviteit mag je geen zelf meegebrachte etens- en/of drinkwaren nuttigen, behalve als dit van tevoren anders is aangegeven of als er een van de leden trakteert.

 

Trek niet je beste kleren aan. Bij Jong Nederland onderneem je wel eens activiteiten waarbij je kleren vies kunnen worden. Houd hier rekening mee.

 

Neem geen waardevolle spullen mee naar Jong Nederland. J.N. is namelijk niet verantwoordelijk voor het verliezen of kapotgaan van deze spullen tijdens een activiteit.

 

Niet klimmen op tafels en stoelen. Dit doen wij thuis ook niet. Wees zuinig op de spullen van Jong Nederland.

 

Bij Jong Nederland luister je naar de leiding.

 

Behandel anderen zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Bij Jong Nederland gaan we met respect met elkaar om. Er wordt bij Jong Nederland niet gepest.

 

Op de groepsavonden doet iedereen mee aan de activiteiten die de leiding organiseert. Iedereen moet wel eens iets doen waar hij of zij geen zin in heeft. Een volgende keer wordt er wel iets gedaan wat jij leuk vindt.

 

In geval van onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld extreem weer, bestaat de kans dat Jong Nederland Hegelsom genoodzaakt is een activiteit te annuleren of af te breken.

 

In een ideale wereld bestaan geen problemen, doet iedereen wat hij moet doen en heeft niemand last van een ander. De realiteit is helaas weleens anders. Belangrijk is om altijd met elkaar in gesprek te gaan. Hiervoor kun je als eerste contact zoeken met je eigen groepsleiding. Mocht dit niet de oplossing bieden of wens je dit niet dan kun je terecht bij de vertrouwenspersoon van Jong Nederland Hegelsom. De gegevens staan bij "Algemene info".

 

In ons gebouw en tijdens activiteiten van Jong Nederland Hegelsom bestaat de mogelijkheid dat er beeld- en/of geluidopnames  gemaakt worden. Deze kunnen eventueel gebruikt worden voor promotie doeleinden.

Dit reglement wordt tevens verstrekt aan elk nieuw lid wat bij de vereniging komt.

Groepsindeling 2022-2023.JPG