top of page
Anchor 1
  • Twitter Clean
  • w-facebook

JN Hegelsom

Sponsor Kliks donker_100_100.gif

MEDEDELINGEN

Met ingang van 12 september a.s. starten de groepsavonden weer!

Op 25 september a.s. is JN Live! Zie "Activiteiten" voor meer informatie.

In de loop van de eerste helft van het seizoen 2022-2023 zal de website van JN Hegelsom compleet vernieuwd worden. Sommige info op de huidige site is daarom verouderd, maar zal op de nieuwe site bijgewerkt zijn. Kijk anders ook eens op onze Facebookpagina voor het laatste nieuws!

 

U kunt JN Hegelsom financieel steunen door uw online aankopen te doen via Sponsor Kliks. Klik op het logo hiernaast als startpunt voor al uw online aankopen. Hier lees je hoe het precies werkt. Alvast bedankt voor uw steun!

Jong Nederland heeft een vertrouwenspersoon aangesteld voor het geval er zaken spelen die met een onafhankelijk iemand besproken dienen te worden. De informatie is hier te vinden.

De Wet

 

Een Jong Nederlander is....

Een goed kameraad

Bereid om een ander te helpen

Sportief bij alles wat hij doet

Trouw aan zijn gegeven woord

Opgewekt en blij

De pijlers van Jong Nederland
  • Sport & Spel
  • Creativiteit
  • Buitenleven

Jong Nederland Hegelsom is een jeugdvereniging, waar je iedere week met dezelfde groep kinderen, op dezelfde tijd, steeds weer andere dingen doet.

Bij Jong Nederland Hegelsom kun je dus van alles doen: spelen, ravotten, sporten, knutselen, spannende speurtochten lopen, fietsen of skeeleren, kamperen, toneelstukjes opvoeren, vuurtje stoken, en nog veel meer.

Je ziet het: je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij Jong Nederland Hegelsom!

bottom of page